perjantai 14. lokakuuta 2016

Oliks tää ny se Tracon 11???

Se tuskin yllättää ketään, että traconin postaus tulee kuukauden myöhässä. Tullut nii paljon aikaa vieviä asioita, että hyvä kun kerkeää koneella olla. Niistä sitten tulee myöhemmin erikseen postaus, koska seki on suurta infoa.


Normaalisti kirjoitan itselleni muistiin pikaisesti ranskalaisilla viivoilla, mitä viikonloppuna tapahtui. Valitettavasti en ollut muistanut kirjoittaa, joten aivonystyröitä piti hieman hieroo saadakseni edes pikkasen tekstiä. Voitte arvaa, että toimiko. 

Muistelisin, että lauantaina olin lainanut ystäväni peruukkia ja con oli tänä vuona älyttömän hauska. Jätin kirjoitusstressin silloin väliin, vaikka se olikin minulaiselle stressaajalle hyvin haastavaa. Harmittaa vain jälkeen päin, että omat kuvat eivät olleet niin onnistuneita. Syynä on tähän hemmetin kirkas aurinko ja omien hiusten näkyminen vahingossa. Karsin lopulta kuvia, missä hiukseni eivät näkyisi ja päädyin sitten tuohon yhteen. Nykyään ei ole tätä hiusongelmaa, mutta kerron siilistäni lisää myöhemmin.

 Onneksi Aru minun vakiomallini kuvat onnistui ihanasti! Ihailin varmasti koko lauantain hänen poison ivy cossia. Viikonloppuna tuli otettua paljon kuvia, mutta en ollut erikoisemmin kaikkiin tyytyväinen. Sunnuntaina en jaksanut olla kuvattavana saati olisi jaksanut kuvaa muitakaan, mutta välillä se menee niin.

Vaikka kuinka yritän muistella ja keksiä, mitkä kirjoittaisin tänne niin aivonystyräni eivät toimi. Viikonloppuna tapahtui paljon hyviä asioita ja hauskoja asioita, mitä en välttämättä voi kirjoittaa tänne. Joten tänä vuonna traconin postaus on lyhyt ja sekava ja tylsä ja ja kaikkea muuta. Näillä näkymin seuraava tavoite olisi päästä frostbiteen, mutta saas nähdä! Ens kerralla kuulumisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti