perjantai 15. heinäkuuta 2016

'' Mummi emmä voi nyt tulla, kun mun pitää mennä homoilee.''

Heheh vanha kuva ylimuokattuna mutt ei aina jaksa olla kuvattavissa.
Tämän postauksen tekemiseen meni hetki, mikä johtunee viime aikaisesta reissaamisesta ja kirjoituksiin lukemisen takia. Mennäänpä kumminki asiaan eli pridehin. Priden puistojuhlan aamuna herääminen oli suurta tuskaa alkuun, koska olen jo tottunut heräämään myöhään ja satuin edellisenä yönä muutenkin valvomaan liikaa.Selvisin kumminkin nopeasti, mikä on suuri ihme kyllä...
Meikatessa prideja varten jaksoin meikata kunnolla (eli tekoripset ja timantit..u know me.) ja sain hiuksetkin laitettuun kivasti. Siinä kohdin miettii, että mitähän karma on suunnitellutkin minulle kun aamu menee hyvin.

Pridet meni yllättävän hyvin ja tänäkin vuonna se oli minulle tapahtuman rikas, vaikka kyllä se karma sitten jossain vaiheessa iski. Ei kumminkaan onnistunut laskemaan fiiliksiä alas.

Pridessa minä kumminkin...

 • tapasin Noran eli kulkutaudin, mistä oli älyttömän iloinen kun on tehnyt nii kauan mieli tutustuu! 
 • yllätyin, kun yksi ystäväni tunnisti minut kuulemma väenpaljoudesta helposti. Hiusten tai äänen takia varmaapi...
 • Näin todella paljon kavereita ja tuttuja. Oli ollut muutenkin kauhea ikävä kaikkia!
 • Ihmettelin, kun jotkut tutut kysyivät '' mitä sä täällä teet??'' ja oloni oli että mikä vitun kysymys toi on??
 • Turhauduin, kun ihmisiä oli haastava löytyä väenpaljouden takia ja koodailu ei onnistunut millään. 
 • Kuuntelin jotain random laulajaa, mistä hyvä ystäväni selitti innokkaasti vaikken tiennyt kuka laulaja oli edes...
 • Tututstuin uuteen ihmiseen, jota jouduin 10 minuutin tuttavuuden jälkeen puraisemaan polvesta juomapelin takia. Nauran vieläkin asialle, koska tämä oli hyvä tapa rikkoa jää ja myöhemmin polttelimme yhdessä samaa tupakkaa.
 • Kävin äkkiä pitkästä aikaan flemarissa ottamassa yhdet ja ensimmäistä kertaan näin senkin baarin tyhjänä.
 • Saavuin takaisin puistoon, missä alkoi sataa. Pääsin kumminkin suht koht kuivana asemalle, koska pääsimme kävelemään suojassa. Eräs niin sanottu ''vilttimies'' tuli ison päiväpeitonsa kanssa ja käski tulla viltin alle, jos haluamme pysyy kuivana ja pitää hiukset hyvin. Hiukset ei nyt kauheen hyvin kumminkaan selvinneet matkasta mutta paremmuin kuin muilla sateessa. 
 • Sain asemalla herkän hetken, mikä sai minut hymyilemään ja myöhemmin ehkä jopa hieman poskia kuummottelemaan junassa. Pusut näyttävästi kuulluvat jokavuotiseen prideperinteeseen.
 • Jouduin kohtamaan junasta noustessa kaatosateen, mutta huomasin vilttimiehen ja jäin hänen ja keski-ikäisen naisen kanssa odottelemaan sateen loppumista ja polttamaaan yhdet tupakat.
 • Lähdin sponttaanisesti vilttimiehen kanssa pizzalle ja myöhemmin käveliin kotiin pizzalaatikko pääni päällä kaatosateessa kohti kotia.
PS. Onnistuin valitettavasti hieman palamaan, minkä takia selässäni on nykyään järkyttävät rusketusrajat. Toivottavasti muillakin oli hauska pridet ja toivottavasti muutkin eivät palaneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti