keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Positiivista visertelyä

Pakko kiittää aivan ensimmäisenä viime postauksen kommentteja. Ilahduin niistä niin paljon, että oli pakko pyyhkiä silmiä hetken ajan ja hengitellä tasaisesti ettei keho ylireagoisi taas tunteita. Luen aina silloin tällöin vanhoja kommentteja, koska ne ilahduttaa usein minua niin paljon. Varsinkin jos tekstini ovat herättäneet jonkinlaisia ajatuksia lukijoille. Ajattelin, että voisin kertoa kuvien takia jotain mikä on naurattanut minua viime aikoina. Kattokaa ku mä nyt nauran oikeesti tos yhdes kuvas! Se jos mikä on harvinaista kuvissa!

Hiuksissani tuoksuu varmaan vieläkin pieni savunhaju yhden illan nuotiosta ja aamulla suussa maistui inhottava vanha alkoholin maku, sekä oli inhottavaa huomata silmiä hieroessa etten ollut edellisenä iltana pessyt meikkejä pois.

Hajotin myös tuona iltana sukkahousuni täysin ja sekä sormeni mystisesti pulppusi verta ikuisuuden ajan. Taisin pari itkutkin illan aikana tirauttaa taas kerran sekavaisuuteni takia, mutta nyt hymyilen kissalaastarille. Hymyn syy voi olla se, että seuraavana aamua ystäväni laukusta oli löytynyt mystisesti rumat punaiset aurinkolasit ja niiden oikeaa omistajaa ei vieläkään tiedetä.

En ole koskaan ollut suuri bilehirmu. Jäin eräänä päivänä yhden ystäväni kämpille oleskelemaan muuteen vaan yksin sillä aikaa kun muut lähti baariin. Ranskikset, lonkero ja youtube oli sinä yönä parhaimmat ystäväni. 

Juoksin eräänä yönä golfkentällä ja myöhemmin palelin autossa, koska kastuin kentän kastelukoneiden takia. En katunut sitä vaikka kesäflunssan saaminen pelotti hieman.

Aika moni asia tekee minut helposti iloikseksi. Esimerkiksi se, kun tuntemattomat tulee kehumaan tyyliäni (niin mikä tyyli?) tai sitten kun minulle tarjotaan ilmaitteeksi teetä.

Valitettavasti joskus saattaa käydä niin, että matto revitään nopeasti jalkojen alta ja huomaat ajatusten pyörivän pohjalla taas kerran. Ehkä mä joskus vielä nousen lopullisesti pois minun syvästä kuopastani ja pysyn pystyssä. 

Pssssssst! Desust postaus ens kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti