sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Desucon ja liikaa tupakkaa


Desuconin perjantain oli vähän blääh tapaus ja siltä päivältä ei tullut otettuun mitään kuvia kameralla. Olin odottanut innolla conia ja jotenki tunnelma oli ollut köyhä paikan päällä. Tuttuikin löyty todella vähän silloin, mikä johtui siitä että samana päivänä Helsingissä oli Gazetten keikka. Pieni ahdistus nousi pari kertaa perjantain aikana, mutta perjantaissa oli myös hyviä puolia. Kuten esimerkiksi digimon keskustelut Pipsan kanssa! Olen tässä jonkin aikaan ollut kikseissä digimonista ja Pipsan kanssa oli ihanaa hypettää aiheesta! Nous pikkunen himo cossaa digimonin triin Mimiä, mutta saas nyt nähdä jos sitä jaksais tulevaisuudessa!

Lauantaina oli alkuun kanssa vähän samanlainen meininki kuin perjantaina.Vähän tylsää oli alkuun ja mikään luennoista ei innostanut. Coneissa amv-kilpailut on niitä ainoita, mitä kiinnostaa mennä katsomaan. Valitettavasti amv-kilpailu oli ollut perjantaina ja jotenkin silloin ei innostanut yhtään mennä katsomaan mitään luentoja tai vastaavia. Lauantaina jotenkin tekoripset kusi koko ajan miten sattuu silmissä ja kuvaamisesta ei melkeinpä tullut mitään. Joko aurinko valotti liikaa kuvia tai ilmeestä huomasi, että aurinko häikäisi silmiin. Sade myös iski kesken kuvausten ja mikään ei tuntunut onnistuvan ollenkaan. Päivä muuttui lopulta positiivisempaan suuntaan, kun tuli tutusttuun hieman uusiin ihmisiin ja heitettyyn kavereiden kanssa suoraan sanottuna paskaa läppää.

Iltabileet olivat ehkä hieman pieni pettymys ja animejumputuksen tahtiin oli hieman kyllästyttävää tanssia. Olisin itse ehkä hieman kaivannut laulua siihen tai vastaavaa. Lauantain aikana nous taas vanhat conitavat esiin eli tupakalla ravaaminen, vaikken polttakkaan vakituisesti. Sunnuntaina kurkkua sitten vähän aristi, mutta oli ollut hauskaa viettää aikaa uusien tuttavuuksien kanssa illalla. Psst ne lukijat, ketkä tykkää seuraa cossausta tarkemmin nii käykää katsomassa talan ja loxyn blogia.

Sunnuntaina aamulla raahauduin coniin koomasesti väsymyksestä, mutta meininki meni älyttömän hyväksi päivällä. Sinä päivänä tuli myös otettuun söpöjä kuvia vakiokuvaajani kanssa eli Sarzuun voin aina luottaa kuvauksissa. Oli myös ihanaa, että sää oli aurinkoinen ja lämmin. Valitettavasti onnistuin hieman ruskettumaan käsistä. Harmitti myös, että vasta kunnollinen conifiilis nousi vasta kun con oli lopussa.

Antaisin desuconista arvosanaksi 3/5. Conista puuttui välillä tunnelma, mutta ystäviä oli ihana nähdä ja samalla tutustua uusiin. Naurattaa vieläkin, kun Anniinan kanssa juteltiin ensimmäisen kerran. Kerroin Anniinalle, kuinka olen halunnut tutustuu häneen aikasemmin koska videoista päätellen hän vaikuttaa mahtavalta tyypiltä. Hän sai siitä pienen OMG-kohtauksen, mutta myöhemmin minä sain OMG-kohtauksen kun sain kuulla hänen lukeneen minun blogiani ja miettineen miksi näytän tutulta :DD. Anniinan kanssa tuli myöhemmin käytyä iltabileiden baaripuolella hakemassa yhdet ja voin sanoa, että se mimmi saa juotuun nopeasti toisin kuin minä! Toivottavasti traconissa tulee olemaan yhtä hauskaa läppää kavereiden kanssa niin kuin desussa! Tein tähän loppuun pikku kollaasin kuvauksista, missä pelleilin kameran edessä saadakseni itseni rentoutumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti