tiistai 29. maaliskuuta 2016

Viikonloppuni Tampereella


Tuntuu vieläkin oudolta kirjoittaa ja laittaa yksinkertaiset ajatukset sanoiksi. Se on paljon helpompaa sanoa asiat tai vielä helpompaa on jättää ne omiksi ajatuksi, mutta kirjoitukset jäävät paljon paremmin muistiin kuin pienet ajatuksen.On asioita, joita ei välttämättä halua kuitenkaan muistaa vaan sen sijaan kieltää ne täysin. Itse en halua kieltää mitään ajatuksia enää, koska eivät ne katoa vaikka kuinka käskisi niitten häipyä. En halua kieltää muistoja, mutta joitankin muistoja haluan sen sijaan korostaa. Haluan korostaa hyviä muistoja, kuten esimerkiksi viikonloppua Tampereella kupliissa.

Vietin aivan ihanaa aikaa Tampereella. Yövyin taas tänäkin vuonna Arun ja hänen kämppisten luona, sekä viikonlopun aikana kävin kaupassa yövaatteet yllä ja kuuntelin naapureitten ähkintä samalla kun pesin hampaita. Naapurit pls, sitä hiljaisuus aikaa ei ole keksitty ihan muuten vaan.

Tampere kuplii oli mukava niin sanottu pikkuinen con, jossa oli todella hauskaa ja paljon ihania ihmisiä. En muista, milloin viimeksi minulla on ollut näin hauskaa pienessä tapahtumassa. Fiilikset nousivat ylös, kun viikonlopun asuyhdistelmät olivat mukavat ja kivan tyyppiset. Lauantain tyyllistä oli erityisen tyytyväinen varsinkin jos huomioidaan fakta, että en ole pitkään aikaan saannut mistään inspiraatiota. Sirun lainaama kimonotakki toi kuitenkin hieman innostusta ja inspiraatiota panostaa lookkiin. 

Sunnuntain olin niin väsynyt, että en jaksanut panostaa niin täysiä. Otin myös huomioon sen, että samana päivänä illemmalla on  hyvän ystäväni läksijäisjuhlat joten en halunnut olla liian tylläytyneen näköinen. Sain kuitenkin sunnuntaina kehui ihan tavallisesta lookistani, mikä nosti fiiliksiä ylös. Tampere kuplii ja se viikonloppu oli tapauksiltaan aika 6/5. Apua! Miten mä ennen lopetinkaan aina tekstit? Seuraava kirjoituksia odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti