sunnuntai 11. lokakuuta 2015

'' Voiks mun elämän tarkoitus olla kakun syönti?''


Mitä kuuluu? Tällä hetkellä hyvää ja henkinen paha olo on välillä ollut poissa, mutta silloin tällöin ollut mukana arjessa. Viime aikoina on tapahtunut paljon asioita, mutta loppujen lopuksi tuntuu siltä etten ole saannut mitään aikaiseksi. 

Voisin sen vaikka kertoa, että hankin pitkästä aikaan uuden lävistyksen. Päätin hankkia industrialin, koska olin jo halunnut pitkän ajan sellaista korvaani kiilumaan. Sen lisäksi olin saannut kuulla, että lempi- sekä vakiopaikkani lopettaa eli Pet skull joten päätin sen kunniaksi ja suruksi käydä viimeistä kertaa siellä lävitettävänä. 
Mitä tässä voisi muuta kertoa, että sattui. Indus sattui enemmän kuin mikään muu lävistyksistäni, mutta kipu oli kuitenkin siedettävä. Valitettavasti korvani päätti tehdä super verenvuodot, joka vuosi sitten paidalleni ja hiuksiin. Sekä tyrehtymiseen meni yksi ikuisuus tai ehkä jopa kaksi. Sen jälkeen korvani näytti todella nami nami tapaukselta, kun kaikki veri oli kovettunut korvaan. 
Nyt korvani voi suhtkoht hyvin ja on ollut välillä kipeä, sekä tulee olee vielä jatkossa herkkä. Rusto ei parane heti ja valitettavasti olen huitaissut harjalla pari kertaa sekä nukahtanut väärällä kyljellä joten se on ollut hieman pipi. Toivon kuitenkin pikaisia parantumisia korvalleni.
Tajusin muuten eräännä yönä, että mähän oon jo vuoden ajan kirjoittanut kuukauden vinkkejä. En enää muista, miten päätin aloittaa näitten kirjoittamiseen. Ehkä vaan halusin kertoa vinkkejä, mitä tehdä tai sitten vaan varoitan muita olematta yhtä tyhmä kuin minä. Olen huomannut myös, ettei ole tullut vastaan ketään ketä kans näitä kirjoittaa vai onko teille tullut vastaan? Ehkä taidan olla tässä uniikki tai ainaski vähintää tää on se mun juttu. 
 • On okei säikähtää, kun septum koru vaan yhtäkkiä tipahtaa nenästä.
  ( Luulin ensin, että mun nenä tipahti ja joutuisin elää jatkossa Voldemortina...)
 • Joskus on hyvä vaan purkaa kiukku ja turhautuminen jotenki. Esim. Värittää tussilla koko paperi agressiiivisesti. 
 • Villasukat ja tee rauhottavat iltaisin ja pitävät lämpivänä.
 • Ohuet sukkahousut eivät enää riitä ulkona. Kokeiltu on ja voi sitä tuskan määrää.
 • Kannattaa joskus eksyä Kallion baareihin ja varsinki flemariin. Mukavaa väkeä ja halvat hinnnat
 • Suosittelen käymään kakkugalleriassa, koska liian paljon hyvää kakkua. 


2 kommenttia:

 1. Silmälasit ja indu sopii sulle ihan älyttömän hyvin senkin sievä ;_; ♥

  VastaaPoista
 2. Voii tämä rillipää kiittää kun kaunokainen kehui c: ♥

  VastaaPoista