maanantai 15. kesäkuuta 2015

Inspiraationi on lähtenyt matkoille ja toivon, että se tulee joskus takaisin


En ole viime aikoina ollut jaksavainen kirjoittamaan tänne ja siihenki on ollut syitänsä. No kiireisyys on tämä yleisyys, mutta viime aikoina en ollut saannut inspiraatiota mistään. Kaikki mitä laitan ylle näyttää tylsäältä ja koko olemmus itsessäni tuntuu tylsältä. Mikään ei ole näyttänyt ylläni kivalta tai tuntunu mieluiselta. Joskus tulee tunne, kun olisin vihdoinki hieman tyytyväinen niin näytän sittenki halvalta tai en niin asialliselta. 

Aloin jo huomaa, että kiinostus panostaa itseeni mielenkiintoiseksi ja näyttää kuvissa kivalta oli jo kadonnut ennen Tampere kuplia. Kirjoittelin tätäkin postausta ennen Desuconia ja valehtelematta voin sanoa, että olin miettinyt tyyliäni sinnekki jo yli kuukauden ajan. Mikään ei ole napannut tai tuntunut innostavalta.

Siksi olen päättänytkin, että annan inspiraation tulla rauhassa ja annan blogini olla pienellä kesätauolla. Annetaan sillekki nyt rauha ja pieni parin viikon tauko olla vaan. Muutenki saatan olla seikkailemassa sielä sun täällä, joten en pääsisi edes muokkailemaan saati postaamaan mitään ilman konetta. Ehkä seuraavan kerran kirjoittelen priden jälkeen tai kuukauden vinkkien parissa. Nyt on myös tilaisuus heittää vinkkejä, että minkälaisia postauksia te lukijat haluaisitte nähdä niin ehkä saisin jotain inspiraatiota niistäkin.
Pahoitteluni siitä, että kuukauden vinkit meni myöhäselle. Aina ei voi olla ajoissa :)

  • Joskus saa olla typerä.
  • Älä koskaan ajattele, että kyllä sitä voi juoda jos ei ole tullut aikaisemminkaan darraa.
  • Darra voi yllättää aamuisin.
  • Käytä aurinkorasvaa, koska sitä voi palaa varjossakin.
  • On okei itkeä julkisesti, kun kirja loppuu surullisesti.
  • Kaikilla on joskus lupa todeta, ettei pärjää aikuisten maailmassa.


PS. Milloin mun blogistani tuli näin kukkia täynnä....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti