maanantai 8. kesäkuuta 2015

Luova otsikko nimeltään Desucon 2015


Desucon oli hetki sitten ja suoraan sanottuna se ei ollut parhaimpia conejani sekä se ei ollut vältämättä sen 30 euron arvoinen, mutta ymmärrän miksi se coni oli kalliimpi. Siihen liittyy paikan esimerkiksi vuokra ja niin edes päin.
Perjantai meni kuitenkin nopeasti ohitse ja silloin ei tapahtunut mitään erikoista edes. Panostukseni coniin oli ollut minimaalinen, mutta kiitän suuresti niitä ihmisiä ketkä kehuivat minua kauniiksi usein viikonlopun aikana. Ihanin kommentti, minkä kuulin sai minut nauramaan. Kuulemma minulla on ihanat kulmakarvat ja pakko myöntää, että itsekkin rakastan kasvoistani kulmiani. 
Viikonlopun aikana ei tullut otettuun kauheasti kuvia, koska halusin yrittää nauttia conista vaikka siitepölyallergia iski taas kerran varsinkin lauantaina ja ihoni, joka ärtyy helposti meikeistä päätti lisätä kärsimystäni.Se oli tuskaa, kun silmät vuosivat jatkuvasti meikit pilalle ja kirvelivät välillä. Yritin kuitenki pitää viikonlopun aikana hauskaa ja tietynlaista teemaa. Teemana oli kukkakruunu sekä timantteja joka päivä erillailla kasvoissani. Vaikka olenkin hyvin itserakas ihminen niin otin hieman kuvia ystävistäni, joten ihailkaa heitäkin.
Sunnuntaina vedin kevyemmän meikin, kuin muina päivinä. Sen tein ihan vaan sen takia, koska tiesin ihoni olevan ärtynyt jo kauheasti eikä se kestäis ihan överi meikkejä. Tässä kohdin varmaan joku miettii, että miksi teen niin överi meikit jos tiedän sen sattuvan. Vastaus on se, että harvoin minä meikkaan kunnolla, tykkään meikata ja coneis on välillä niin friikkishow menossa niin se olisi häpeä olla tavallinen. Sunnuntain aikana silmiin ei kuitenkaan sattunut niinkään paljon kuin edellisenä päivänä, mutta se päivä meni nopeasti ohitse. Se meni niin nopeasti ohitse, että en kerennyt hyvästellä kaikkia ystäviäni sekä unohdin melkein ottaa kuvat itsestäni. Muistin sen vasta junamatkalla, joten otin sitten matkallani kuvat ja pahoitteluni, että peruukki on vähän sekaisin ja löysillä ponnareilla. Ulkona tuuli kauheasti koko viikonlopun ajan, että sen aikana oli pakko pitää hiuksia kiini. 

Toivon, että kaikilla muilla oli mukava coni vaikkei minulla ei ollut niinkään. Onneksi niitä coneja tulee vielä niin ehkä minua onnistaa seuraavalla kerralla. Jätän tänä vuona Hyvinkään hypeconin väliin ja suunistan silloin prideihin, joten seuraava conini on tracon. Nauttikaa ihmiset conidarrastanne, jos teillä sellainen on. Samalla voitte vaikka kertoa, että mikä oli teidän lempparityyli mulla viikonlopun aikana :)

2 kommenttia:

  1. ohmy siis tykkään lukee näist coneista ja harkitten lähtemistä traconiin :'D ja tuo sinu kukkapantas on aiva ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tulla traconiin, koska se on usein vuoden parhaimpia coneja ja paikka on suuri sekä lähettyvillä on hyviä ruokapaikkoja :) ehk mäki saan traconist kurjoitettuun enemmän positiivista niin on sitäkin viel kivempi lukea ja kiitos paljon :DD se on muutenki mun suosikki kukkapanta :)

      Poista