maanantai 11. toukokuuta 2015

Eräänä päivänä huomasin olevani onnellinen ja halusin siksi itkeä


Olen halunnut nukkua ja vastuu on vain koputtanut ovia, mutta minä suljen sille ovet. Jouduin eräänä päivänä blondaamaan hiuksiani, koska totesin sinisen menevän ainoistaan enään epätasaisesti ja puhumattakaan omasta hiusväristäni, joka tahtoi tulla esille. Peilikuvani ei tuntunut enään sen jälkeen todelliselta ja osa omaa identtiteettiä oli kadonnut. Ehkä se kuoli siinä blondauksessa. Myöhemmin värjäsin sinisellä ja vihreellä. Löysin itseni sittenkin hengissä. 
Olen ihastunut luomu appelsiini teehen ja hymyily tuhat hymyä, sekä huokaisu sata kertaa kaipauksen huokausta ja tuntenut kymmenen ihmeelistä oloa, mutta en ole kertaakaan kuullut niitä haluttuja sanoja, jotka olisin halunnut kuulla. 

Eräänä päivänä kaktusperheeni kasvoi yhdellä isolla ja laitoin tyhjään rommipulloon kuivattuja ruusuja. Halusin saada keltaisen sävyiset lakanat. Ei minusta ole välttämättä sisustajaa, mutta ainakin voin nukkua onnellisena. 

Kuukauden vinkit:
  • Haaveile ja kirjoita asiat mielestä paperille, vaikka se ei välttämättä olisikaan mitään erikoista. 
  • Clipperin appelsiinitee on hyvää ja ihmisille kannattaa joskus suositella erillaisia teemakuja. 
  • Nukkuminen on sallittua tietyssä tilanteissa ja määrissä. 
  • Kaktukset  ovat mukavia ja yksinkertaisia kasveja. 
  • Hymyile niille ihmisille, keistä välität. 

1 kommentti:

  1. Eräänä päivänä huomasin olevani onnellinen, Ja Itkin ;--D..... aa hei vaikutat tosi ihanalta tyypiltä, oottelen lisää postauksiasi! :)

    VastaaPoista