maanantai 13. huhtikuuta 2015

Robert Mapplethorpe oli hieno mies


Eräänä kauniina päivänä ystäväni Siru tuli kysymään, että haluisinko tulla hänen kanssa katsomaan Kiasman näyttelyä. Kiinostuin heti, mutta utelin hieman lisää näyttelystä. Siru teki sitten minulle myyntipuheen ja kertoi, että taiteilija halusi kuvata kaikkea kaunista, kuten esim. kukkia ja peniksiä. Mä taisin olla tässä kohdin myyty :D Nyt saa sitten laittaa silmät sitten kiini, jos jotkut eroottiset kuvat häiritsee. Niitä on postauksessa vaan pari, ettei ketään vaan nyt traumatisoidu.  
Tää Kiasman näyttely oli upea ja se on sellainen, mikä kannattaa mennä katsomaan. Mä olisin niin paljon voinnut jakaa kuvia teille, mutta ehkä se on parempi jos saa kokea sen omin silmin. Robert Mapplethorpen näyttely on Kiasmassa 13.9. saakka, että aikaa riittää kyllä. Kiasmassa oli myös muitakin näyttelyitä ja yksi oli aika erikoinen, koska huoneessa oli vaan kaksi tuolia, lasiseinä välissä ja lamppu joka heilui heilurimaisesti. Kun meni penkille istumaan niin lasi näytti ensin omat kasvot ja sitten henkilön, ketä istui lasin takana. Se oli aika mahtava ja samoin muutkin työt, joten kannattaa käydä tsekkailemassa. Itekki voisin mennä joku päivi uudelleen.

Ps. Huomioikaa of Monster and Men:n uusin kappale, uus rakkaus. 

4 kommenttia:

 1. hieno näyttely oli! kävin itsekkin katsomassa parisen viikkoa sitten
  oon uus lukia ja eksyin tänne kun etsin torkkelista tietoa. löysin sun ennakkotyö kuvat ja ihastuin. oon itekkin hakemassa nyt torkkeliin. en löytänyt mistään sitä tietoa että pääsitkö lopulta sisään? noilla töillä ihme jos et! :) ois kiva jos vastaisit

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun liityit lukijaksi! :D ja sekä kiitos kehuista, mutta siis kyllä pääsin torkkeliin ja siitä löytyy postaus kesältä. Torkkeli on sit ihan mahtava koulu ja toivottavasti säki pääset kans sinne. Psstt onnee ens viikon pääsykokeisiin ja sä voit bonggaa mut sieltä sinipäisenä tuutorina :)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitti :) tässä parhaillaan teen ennakkotyötä ja jännitän pääsykoetta. oon kuullu nii paljon hyvää siitä koulusta ja ah :D ja yritän viel ettii sitä postausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä postauksessa on muistin mukaan auringonnousu ja älä hätäile, koska hyvin se menee :D muista ottaa kaikki välineet, ennakkotyöt ja eväät mukaan niin kaikki pitäisi mennä hyvin :)

   Poista