tiistai 3. maaliskuuta 2015

'' mä kuolen hypotermiaan''


Mä olen aina ollut hieman huono katsomaan lämpötiloja. Esim. talvella shortsit ja kesällä villapaitoja. Kuitenkin sunnuntaina katselin Helsingin säätä googlesta ja ajattelin, että 3 astetta plussaa on sopiva sää pukea nahkatakki päälle. Myöhemmin illalla kaduin hieman. Block B:n keikka oli mun ensimmäinen keikka ja olin jo päättänyt aikasemmin ystäväni kanssa, että emme halua eturivipaikkoja. Syistä esimerkiksi se, että emme haluneet ahdistunutta fiilistä, kuuloni on jo valmiiksi herkkä plus huono ja kumpikaan ei jaksanut herää kukon laulun aikaan.

Saavuin Helsinkiin kahden aikaan ja numeroni oli G582, jonka takia jouduin odottaa myöhemmin ulkona melkein 3 tuntia (2 h 45 min) ja siinä kohdin aloin katua nahkatakkia...
Pääsimme vihdoin sisään kuuden aikaan ja se oli mahtavaa, että bändi pahoitteli kun kesti. Keikka oli ihan mahtava ja saimme kaverin kanssa hyvät paikat. Rakastain sitä puheohjelmaa myös ja levan polkka oli tosi söpöö. Saan vieläkin kiksejä siitä keikasta. Se oli niin mahtava ja tunnelma oli niin räjäyttävä! Ens kerralla voisin yrittää päästä eturivipaikoille ja kaverit hei se oli sen paleltumisen arvoista 

Se oli muuten hienoa, että mut näyttävästi tunnistettiin siellä vaikka liikuinkin niin nopeesti ja yksi kommentoi jonossa, että näytän tutulta. Hän tunnisti minut yukiconista ja hän sitten kehui kenkiäni, joita olin käyttänyt siellä. 

Tää postaus kertoo, että kuinka ISO fangirl elää mun sisällä....
Olen aina ollut järkyttävän iso Durarara-fani. Se sarja sai hetki sitten kakkostuotiksen ja päätin yhtenä viikonloppuna katsoa kaikki jaksot, jotka oli tähän saakka tulleet. Muutenki nautin katsoa animea, että katson kaikki jaksot kerralla sen sijaan kuin odottaisin. Olen saannut siitä sarjoista kauheesti kiksejä, koska omistan siitä sarjasta T-paidan, mangaa ja olen yhden fanisivun admin... Suosittelen kuitenkin ihmisten katsomaan sen animen, koska aaa nostalgia ja ylipäätänsä se sarja on mun rakkaus vaikka animointi on joskus mennyt vähän huonosti mutt aahh!


Ihmeellisesti arkeeni ei nyt valitettavasti kuullu mitään erikoista. Olen vihdoinkin saamassa harrastukseni lopputyön valmiiksi, josta olen helpottunut. Kuukausi sitten panikoin ja uskoin jo, että en saa sitä valmiiksi. Nyt se alkaa vihdoin olla valmistautua ja siitäkin ehkä teen jonkun oman postauksen kuun lopussa. Ehkä nyt lopettelen tämän postauksen kuukauden vinkkeihin: 
  • Kevät ei oo oikeesti tullut, joten älä mene lankaan vaan pukeudu lämpivästi.
  • Tee asiat aikaisin, äläkä yöllä. (harmi etten osaa itse käyttää vinkkiä...) 
  • kavereitten kanssa kannattaa pitää usein leffailtoja ja niistä voi tehdä juomapelejä. 
  • Juomapelit eivät ole kuitenkaan välttämättä hyvä juttu. 
  • Juo mielummin vaan vettä ja normaalilla tavalla eli silloin kun janottaa. 
Toivottavasti muilakin on ollut mukavaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti