lauantai 7. helmikuuta 2015

Hukun teekuppiini ja tukehdun teehen


Mitä minulle kuuluu? Hyvää, vaikka olen ollut uupunut ja opiskellut kauheasti. Koeviikko onneksi kuitenkin loppui hetki sitten, jonka takia ei tarvitse stressailla niin paljon enään. Olen ollut myös viime aikoina hyvin väsynyt, jonka takia olen halunnut vaan nukkua ja sen takia bloggaus ei ole maistunut. Viime viikolla kuitenki kävin kuvaamassa ystäväni kanssa Helsinkiä ja kouluni rakasta teehuonetta. Sinä päivänä halusin olla enemmän kameran takana kuin edessä, koska joskus bloggaajatki nukkuvat pommiin ja eivät ole tyytyväisiä silloin itseensä ulkonäöllisesti.

Mitä olisi helmikuu ilman kuukauden vinkkejä? Tyhjä kuukausi, mutta tää kuukausi on aika speciali. Tässä kuussa tästä kakarasta tulee mukamas aikuinen. Nyt kun vilkaisen peilistä niin voin vain nauraa, mutta hei voin ajatella positiivisesti ikääntymisestäni. Kuukauden lopussa voin mennä ainaski ostamaan itse omat tähtisädetikut! 
Tämän kuun kuukauden vinkit:

 • Block b:n keikkalipun saaminen on hyvä elämän tavote.
 • Ikääntyminen ei välttämättä ole paha asia...
 • Tee on opiskelijoitten jumalten juoma aina öisin, kun kertaa seuraavan päivän kokeeseen.
 • Babyfacet pääsee helpolla. Esim. Voin ostaa lapsilipun metroon ilman, että kukaan tajuaa.
 • Ihanoi maisemia ja vihaa hetken päästä jäätä, johon tulet liukastumaan.
 • Katso peiliin ja etsi hyvät puolesi, jonka jälkeen voit kertoa itsellesi rakastavasi niitä.
Jätän nyt teidän rakkaat lukijat pohtimaan ihanaa elämää ja jätän itseni makaamaan sohvalle odottamaan täysi-ikäisyyttä tai Peter Pania.

4 kommenttia:

 1. Saitko keikkalipun? Monella näytti olevan vaikeuksia, itse onneks sain omani ilman ongelmia. ^^

  VastaaPoista
 2. No ensin en saannut ja kyllä suoraan sanottuna vitutti, mutta seuraavana päivänä myytiin lisää lippuja. Silloin minä iskin kynteni ja sain lipun! ^^

  VastaaPoista