keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Ei ole olemassa tyhmiä kysymiksiä. On vain olemassa kysymyksiä, joihin ei ole vielä vastausta

Marraskuun vikaksi päiväksi olin suunitellut tekeväni jotain specialia, koska silloin tulee olemaan special päivä ainaskin minulle. Nimittäin blogini täyttää vuoden.
Valitettavasti koeviikko myös lähestyy ja se varmasti suunnittelee minun tappamista taas kerran. Sen takia ajattelin, kun en voi tehdä tuolle special päivällä luultavasti mitään, niin voisin sentään tehdä Q&A. Tämä ideakin tuli siitä, kun voivottelin kerran ystävälleni etten keksi mitään erikoista blogiini. Hän sai minut miettimään sitten tuota Q&A-aihetta, koska varmasti teillä lukijoilla pyörii päässä edes yksi kysymys, johon haluaisitte saaada vastauksen. Ei kuitenkaan tarvitse sentään olla vakituinen lukija, että voisi kysyä kysymyksen. Toivon ainoistaan, että kysymyksiä edes tulisi pari tai kolme tai neljä tai viisi tai sit ihan sama kuinka paljon, mutta pari kysymystä olisi kuitenkin mukava saada edes. 
Peruukki sanoo ''haista v*ttu'' ja on sekaisin.
Tulen vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, mutta jos menee liian yksityiseksi niin kieltäydyn vastaamaan siihen joten mainitsen sen sitten kommentilla takaisin.Tälläistä tuskin tulee tapahtumaan, koska en aristele kauheasti asioita.
Olisi myös mukava saada tietoon myös, että mistä te juuri pidätte blogissani niin tiedän, mitä jatkossakin voisi olla! :) Jätän teidät nyt kuuntelemaan tän hetkistä suosikkikappalettani ja miettimään kysymyksiä, joten muistakaa Kysyä!

6 kommenttia:

 1. kauan oot cossannu & minkä tyyppisiä?
  mikä sai siut innostumaa cossauksesta?
  musiikkimakua?
  kauan oot piirtäny?
  millon värjäsit hiukset ekan kerran?
  perusmeikki?

  ja ja ja. ei vrm muuta :D Ainakaan tällä hetkellä.
  Paitsi se et oot supernätti tossa kuvassa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoo~! Ekat kysymykset ja viel hyvät! :D ja oh kiiiitos paljon :))

   Poista
 2. Mikä on sun lempipuhelinmerkki?
  Musiikkimaku? Sano vaikka TOP 5 bändiä.
  Minkä tyyppisistä blogeista tykkäät?
  Lempiblogi?
  Kerro kolme sinun mielestä komeaa miestä.

  Siinä jotain kysymyksiä! :) Ja on muute hyvä biisi, tosin mulle se on jo vanha xd :3
  Oot iha sika nätti!☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho nää tulee olee mulle tosi haastavia, mutta koetan tehdä parhaani :DD ja joo toi kappale on kuulemma aika vanha, mutt mulle se on viel rakkaus ja uuh kiitos paljon :))

   Poista
 3. Eksyin ihan ekaa kertaa sun blogiin, ja heitänpä nyt ihan randomilla tällaisen hupsun kysymyksen: Jos sun olis pakko olla joku suomalainen julkisuuden henkilö, niin kuka olisit ja miksi? :D

  VastaaPoista
 4. Vastaan tähän että ehkä Elli Haloo :D nainen, joka on kaunis ja omistan vahvan äänen, joka osaa viellä laulaa hyvin ja pukeutua räväkäst. Toivottavasti oli mukava selailla :)

  VastaaPoista