keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Pääsykokeet on ohi!

Tää tuntuu kauheelta, kun ihmiset koettaa ettii kaikilla haulla jotain Torkkelista, kuten vaikka '' Torkkeli 2014 pääsykokeet'' '' Torkkeli sukellus tuntemattomaan''. Sit jotkut löytyy mun yhden angstimaisen tekstin. Joten mä päätin kirjoittaa postauksen, missä kerron miten meni ja mitä tein. No ensimmäikseksi ennakkotyön aihe oli sukellus tuntemattomaan. No mä joudun aika paljon vaihtaa tekniikkoja ja en ole jostain kohdin todellakaan ylpee. Voisin itkeä ton taustan takia. Ensimmäisessä Kuvassa merenneito sukeltaa veteen ja kaikissa kuvissa merenneidolla kiiltää pyrstö glitterin avulla. Syy miksi tein näin, koska tarinoissa usein sanotaan '' Ja merenneito pyrstö kiilsi vedessä, kun se ui ja blaa blaa blaa'' joten halusin kiillon mukaan kuviin.
Ennakkotehtävä kuva 1
Kakkos kuvassa merenneito on sukeltanut tähän tuntemattomaan ja pitää sitä mukavana iloisena aiheena. Oisin voinnut oikeesti tehdä tohon enemmän, kun jälkeen nyt miettii. Naureskeltiin ystäviä kanssa, tätä niin sanottua ''tissianatomiaa''. Ne meni aika hirveesti....mutta ei puhuta siitä.

Ennakkotehtävä kuva 2

Kolmannessa kuvassa merenneito on sukeltanut syvemmälle, jossa häntä peloittaa lonkerot. Ugh, kuinka huonoo. Huomasin muutenkin nyt, että blogger vaihtaa sävyä kuvien kohdilla taas. Noi näyttää tummemmilta.  
Ennakkotehtävä kuva 3
Pääsykokeissa tehtiin kaksi työtä. Yksi omakuva. Omakuvassa piirsin naamani lyijykynillä ja taustan maalasin värikkäästi, niin että siellä on ulkona oleva cafee. En nyt tiedä onko se ihan unelmapaikka, mutta lähelle nyt kuitenkin. Toisessa piti tehdä mielipidettä tulkitseva kuva. Esim. lasten oikeudet. Piirsin kuvaan nuhjuisen ja haavoittuneen lapsen, jonka mekkokin oli hieman hajalla ja likainen. Lapsen edessä on mustaksi uhkaavaan asentoon laittettu hahmo käsi nyrkissä ja toisessa rikkinäinen pullo ja selvästi on lyömässä lasta pian. Henkilössä näkyy valkoisella teksti ''Muistatko milloin lapsesi itki ja miksi? '' Valitettavasti en ottanut kuvaa, mutta te nyt ketkä eksytte blogiini niin voisitteko te kertoa mitä te teitte.

2 kommenttia: