keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Jesse is back!Olen tullut takaisin Seikkailemasta Puolasta. Siellä oli niin ihanaa, kun oli lämmin ja valoisaa kuvata. Must tuli aika turisti siellä, kun hypin kivimuureille ottamaan kuvia tai menin maahan ottamaan lähikuvia. Enään puuttui sandaalit ja vyölaukku :D Kun kävin Suolakaivoksilla niin siellä piti maksaa, että sai kuvausluvan ja saimme myös kuulokkeet, mitkä oltiin liitetty pikkuisen laitteeseen jonka avulla kuuli oppaan. Kuinka turistimaiseksi voin tullakkaan? No istuin myöhemmin turistitaksissa...

Suolakaivos oli todella kaunis paikka. Siellä oli kattokruunuja, jotka oli tehty suolasta. Harmillista kun kaivoksissa oli niin pimeää kuvata. Siellä oli patsaita, jotka oli tehty suolasta. Koko paikka oli wow!


Kävimme katsomassa uudelleen Puolan linnaa ja se oli täynnä kukkia ja vihreyttä! 
Siellä oli aivan ihana kuvaa. Oli huvittavaa katsoa, kun jotkut turistit meni turkistakeissa silloin kun ulkona on melkeen 20 astetta.
Kävimme myös katsomassa kruununjalokiviä ja armoreita. Siellä oli paljon isoja miekkoja ja upeit haarniskoja. Valitettavasi siellä ei saannut kuvata.Haa~! Mä join yhdessä kahvilassa ihanaa kaakaota. Se kaakao oli ihan sulaa suklaata. Se oli suoraan sanottuna saatanan hyvää! Sitten mä otin kuvan yhdestä katumyyjän tuotteista. Tuun kaipaamaan KFC:n kanaa. Otin myös kuvia katutaiteesta, koska olen hulluna sellaiseen.


Anteeksi, että kuvat on miten sattuu. Huomenna Järvenpään lukion kuvataidelinjalle pääsykokeisiin :)) Toivottakaa onnea!

2 kommenttia: