keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Väsyneitä ämmiä ja tekoturkiksiaEikö se ole niin, että väsyneenä ne parhaimmat vitsit tulevat? No tapasin Jennin tänään rakkaassa kauppakeskuksessa nimenltä Willa. Paikan lämmössä söimme terveellisen välipalan, jotka olivat litran jäätelö ja juissi. mmh terveelistä. Vaikka conidarra viellä vaikuttaa, niin olen väsyneenä yrittänyt tehdä kaikkea muuta, kuin pelata candy crushia. Kokeetkin alkavat myös lähestyä ja niihinki pitäisi päntätä, eikä vaan lukea muita mielenkiintoisempia kirjoja. Willassa päätimme tutkia hieman jotain kauppoja ja matkalla huomasimme kauheita tekoturkiksia ja muita outouksia. Päätimme väsyneinä kokeilla hyvin trendikkäin ja kuumin ilmein näitä karmeuksia. Yksi takki näytti jopa huonon hyvältä, mutta karmeina ne pysyi ja jokaisellahan on ne omat mielipiteet.  Itkekää tai naurakaa ilmeille tai jollekki muulle, mutta huh näytänpä kuvissa hyvin sairaalta ja väsyneeltä. Jenni taas innostui poseeraamaan täydellä ja huomasin vasta nyt myöhemmin, että Jenni käsi vibraa yhdessä kuvassa.


Ja viimeiseinä ja karmeina takki, joka näytti siltä että pieniä marsuja olisi tapettu sitä varten ja Jennin mielestä se jopa haisi sille. Sen napitkin oli jopa epämääräiset, että hyvä kun se edes sai päälle. 


Jenni löysi tekomarsunturkkitakista jotain paperi juttuja, minkä avulla se päätti poseerata. heh oli tässäkin sitten erikoinen päivä. Ainoa asia mikä nyt houkuttelisi olisi päästä nukkumaan tai pelaa candy crushia, mutta kokeisiin lukeminen alkaa taas. Viikonloppuna myös pääsen taas Helsinkiin katsomaan Torkkelin avoimia ja sitten saattaisin ehkä päästä rentoutumaan sen jälkeen.tuun varmaan häpee näitä kuvii myöhemmin, mutta se on sitten sen ajan murhe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti