sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Tulevaisuus teen ja stressin kanssa

Selvästi minä, kun lompakko on täynnä rahaa.  Tumblr tarjoaa.
Viikonloppu meni hyvin nopeasti ja kiirellisesti. Perjainta Helsinkiin ostamaan täydellisiä kankaita yukiconin yllätyscossiin. Lauantaina Järvenpäässä katsomassa Frozen ja pakko sanoa, että oli aivan ihana leffa. Suosittelen katsomaan sen ja rakastuin kaikkiin hahmoihin, joka ikinen kappale oli ihana. Heti kun leffa tulee levylle niin hyökkään kauppaan ostamaan sen ja jään asumaan telkkarin eteen katsomaan sitä 100 kertaa. Leffateatterista päästyä tuli ihmeelinen olo, kun lunta alkoi sataa isoina lumihiutaleina lumisen elokuvan jälkeen. Muutenki tällä viikolla on tullut osteltuun kaikkea ja lompakko alkaa pian huutaa taas nälkäänsä. Kuten tiedätte smiley lävistys laihdutti lompakkoani reilusti, mutta ei se mitään kun hymyileminen on aivan ihanaa korun kanssa. Sitten on tullut osteltuun täydellisiä kankaita. Sitten hyvin erikoinen hame tuli ostettuun, jonka näätte myöhemmin. Hametta olin kuolannut pitkän ajan, mutta nyt se oli suuressa alessa. Se on hyvin erikoinen, kun printistä tulee mieleen maya intiaani silmät. Ostin myös mekon, joka istuu hoikalla vartalolla niin täydellisesti. Jotenki pelottavaa katsoa, kuinka hoikalta keho näyttää siinä. Yritin tänään ottaa kuvia siitä mekosta, mutta kylmyys ei antanukkaan lupaa ottaa kuvia ulkona ja sisällä tulee aina keltaisia kuvia. Kuvaukseen viellä vaikutti se, että kuvaaja ja kuvattava tärisevät niin pahasti että kuvaus oli haastavaa. 

Katsokaa katsettani, joka huutaa lämpimään. Katsokaa kättäni, joka tärinän takia muistuttaa lihamöykkyä. Oi talvi, mene pois ja tee kesälle tietä.

Viikonloppuna kävin myös kaverin luonna leikkaamassa hiuksiani, vaikka eroa ei huomaa niin olen onnellinen. Hiukseni ovat ihanan kevyet ja silkkiset taas. Eikä tullut perus juttua, että kun pyydät milliä pois niin huomaat että viisi senttiä on kadonnut. Olen maininnut aiemmin blogissani, että olen yukiconin taidekujalla. Alkaa jo hieman jännittää, kun pääsee myymään omia töitä. Myyn kuitenkin siellä vaan uniikkina eli yhtä työtä on vaan yksi kappale. Hieman fanarttia myös piirrän sinne, kuten dangan ronpaa. Stressiä hieman lisää se, että cossi pitää saada valmiiksi ja lisää piirustuksia. Onneksi tee auttaa pitämään hermot kasassa.


Seuraava postaus tulee varmaan yukiconin jälkeen. Ihmiset, jotka eksyvät lukemaan blogiani niin tulkaa tervehtimään sunnuntaina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti